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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
참고문헌
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희토원소 세륨과 란타늄의 첨가가 육계 생산성, 영양소 소화율, 도체 성상과 육색에 미치는 영향
한국가금학회지
2010 .01
콜로이드 실버와 희토의 첨가가 육계 생산성, 영양소 소화율, 도체성상과 면역반응에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2007 .11
마늘 추출물(Garlic extract)의 첨가가 육계 생산성, 영양소 소화율, 도체성상과 계육특성에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2007 .11
콜로이드 은과 희토류 원소의 첨가가 육계 생산성에 미치는 영향
한국가금학회지
2010 .03
A Mixture of Thyme, Quillaja, and Anise at Different Nutrient Density on Growth Performance, Nutrient Digestibility, Meat Quality, Organ Weight, Cecal Bacteria, Excreta Moisture, and Bone Contents in Broiler Chicks
한국가금학회지
2017 .09
마늘 추출물(Garlic Extract)의 첨가가 육계 생산성, 영양소 소화율, 도체 성상 및 계육 특성에 미치는 영향
한국가금학회지
2010 .01
Effects of exogenous emulsifier supplementation on growth performance, energy digestibility, and meat quality in broilers
한국축산학회지
2020 .01
희토와 클로르테트라시이클인이 육계의 생산성 및 장내 미생물에 미치는 영향
한국가금학회지
2007 .03
Effect of phytase supplementation on growth performance, nutrient digestibility, and meat quality in broilers
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Grape marc의 급여수준이 육계의 성장, 영양소 소화율, 도체성상 및 육질성상에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2007 .11
Effects of Feeding Different ME and CP in Organic Diets on Productivity and Blood composition in Cross Bred Chicks
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2008 .11
Effect of non-dairy creamer (NDC) supplementation in a corn-soybean meal based diet on growth performance, nutrient digestibility, and meat quality in broilers
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Grape marc의 급여기간이 육계의 성장, 영양소 소화율, 도체 및 육질성상에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2007 .11
Effect of Magnetized Water on Performance, Breast Meat, Blood Composition of Broiler Chicks
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2013 .11
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