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Cultivar Selection of Salad Cabbage for Production in Highland
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
고랭지에서 수확시기에 따른 샐러드양배추 품종별 품질평가
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effects of Highland Environments on Seedling Production of Summer Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
고랭지배추 수급안정을 위한 생산ㆍ유통구조 분석
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
저장조건에 따른 샐러드양배추 품종별 품질평가와 상품성 기간 구명
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Weed occurrence status of Kimchi cabbage fields in highland areas of Pyeongchang
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Weed occurrence status of Kimchi cabbage fields in highland areas of Pyeongchang
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2018 .10
고랭지 여름작형에 적합한 브로콜리 품종 선발
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Estimation of Non-point Pollutants through the Lysimeter Experiment for Chinese Cabbage Farmland in Korean Highland
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
Impact of Modified Atmosphere Packaging (MAP) on the Quality and Antioxidant Capacity of Salad-Cut Mixes of Leafy Vegetables: the Use Conversion from‘Ssam’to Salad
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Exposure to Pyrethroid Pesticides in Highland Cabbage Farmers by Using Biological Monitoring
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2014 .10
즉석 섭취 야채샐러드의 미생물 오염조사
한국식품위생안전성학회지
2004 .01
고랭지배추의 품종별 생육반응 및 생리장해 발생
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity of Salad Vegetables Grown in Korea
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .12
Best Management Practice for Preventing Soil Loss in Highland Agricultural Field
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
고랭지 배추의 관비재배 효과
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
고랭지배추의 수량예측을 위한 경시적 생장분석
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
고랭지 배추 생산환경 조사분석
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Residual Characteristics of Pesticide during the Period of Cultivation and Removal Efficiency of Pesticide Residues of Chinese Cabbage Produced in Highland
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
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