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Quantitative Analysis of Water-Soluble Vitamin B Content in Salad Vegetables and Dressings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
신선편의 농산물 소비 현황 및 만족도 조사
한국식품영양학회지
2022 .04
Contamination patterns and molecular typing of Bacillus cereus in fresh-cut vegetable salad processing
Applied Biological Chemistry
2016 .01
하고초 추출물을 첨가한 샐러드드레싱의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Risk Comparison of Listeria monocytogenes in Packaged Fresh-Cut Salad and Pineapple at Retail Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
호박, 바나나, 파인애플 식초를 첨가한 샐러드드레싱의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양과학회지
2017 .12
Microbiological Quality of Ready to Eat (RTE) Salad and Fried Rice Served in Restaurants in Seoul
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Environmental Conditions on Growth and Sensory Properties of Peucedanum japonicum as Salad Greens in a Plant Factory with Artificial Lighting
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Analysis of Pesticide Residues for Leafy Vegetables Distributed in Seoul
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
즉석식품류 중 신선편의식품(샐러드 제품)의 식재료 구성에 따른 영양성분 비교 분석
한국식품영양과학회지
2024 .11
Multidrug-resistant diarrheagenic E. coli pathotypes are associated with ready-to-eat salad and vegetables in Pakistan
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Impact of heat processing on antioxidant capacity of root vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characteristic of Pesticide Residues in Some Leafy Vegetables at the Whole Market in Gyeonggi-do from 2009 to 2013
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Modified Atmosphere Packaging on Fruit Quality in Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effect of Postharvest Several Treatments Including MAP of Leafy and Fruit Vegetables During Vessel Export to Singapore
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
샐러드용 상추 수확후 저장온도 및 MA 포장에 따른 선도유지 효과
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
신선식품에 대한 Modified Atmospher e Packaging (MAP) 기술의 적용 현황
식품산업과 영양
2018 .06
Growth Promotion and Physiological Mechanisms in Leafy Vegetables under Controlled Electric Fields
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Enhancement of Antioxidant Quality of Green Leafy Vegetables upon Different Cooking Method
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Folate retention in selected leafy and root vegetables by different cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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