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일조시간에 따른 고추 ASTA color 값의 연차 간 변화
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
고추 유전자원의 카로티노이드 조성 및 ASTA color 지수 분석
한국육종학회지
2015 .01
Selection of New Breeding Materials with Resistance to Anthracnose in Capsicum annuum
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Different Processing Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivated in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
유기 및 관행재배 고추의 품질특성 비교
한국유기농업학회지
2014 .01
Secondary Metabolites from The Leaves of Capsicum annuum L. (Hot Pepper)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Evaluation of Horticultural Characteristics of Introduced Pepper (Capsicum annuum L.) Germplasm
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of Night Interruption in Pepper (Capsicum annuum) Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Genome Analysis Characterization and Expression Analysis of Receptor like Proteins in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
우리나라 고추의 매운 맛은 어느 정도일까?
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
수출용 고추 품종 육종소재 확대를 위한 유전자원 수집 및 평가
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
고추 葯培養에 의한 植物體 誘起
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1991 .04
Evaluation System for Waterlogging Tolerant Pepper (Capsicum annuum L.) Lines
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
분자육종기술을 활용한 캡시노이드 고함유 품종(Capsicum annuum)의 육성
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
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