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2007 .10
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한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Production of enzymatic hydrolysates with antioxidant activity from rice protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Recent Progress in Enzymatic Production of Structured Lipids
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Comparison of Salt Tolerance for Several Lettuce Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
[P3-08] Preparation and Quality Characteristics of Enzymatic Salt-fermented Pearl Oyster
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
알칼리 전처리가 굴참나무의 효소 당화에 미치는 영향
펄프·종이기술
2014 .12
유전자변형작물의 개발 현황 및 안전관리 동향
수산해양교육연구
2017 .12
[S6-2] Changes of components and color during enzymatic fermentation of tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Antioxidant Activities of the Enzymatic Hydrolysate Prepared from the Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of seawater on growth of four vegetable crops - Lettuce, leaf perilla, red pepper, cucumber -
한국유기농업학회지
2011 .01
Changes of Enzymatic Activities in Selected Cereal during Germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Quality Characteristics and Antioxidant Potential of Vegetable Extracts during the Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Reducing for antigenicity of rice by enzymatic treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant Potential of Commonly Consumed Vegetables in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant activity of peptides derived from sesame oil meal proteins by enzymatic hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Efficacy of Various Compounds as an Inhibitor of Enzymatic Browning
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
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