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진주 가공부산물(육 및 패주)의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2006 .04
人工眞珠 養殖에 關한 試驗硏究
한국양식학회지
1988 .11
[P3-22] Development of Spaghetti Sauce with Adductor Muscle of Pearl Oyster
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Nutritional Evaluation of Naturally Fermented Soybean and the Enzymatic Activity Changes during the Preparation
한국식품과학회지
1983 .06
FRESH WATER DESIGNED PEARL CULTURE TECHNOLOGY
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
[P8-192] Free Radical Scavenging Effect of Enzymatic Extracts from Oyster Using an ESR Spectroscopy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Present Status and Prospects of Oyster Industry in Korea
한국양식학회지
1996 .11
Assessment of Salt Tolerance in Genetically Diverse Cultivars of Three Potential Vegetable Crops Using Enzymatic and Non-enzymatic Antioxidants as Markers
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
살균조건에 따른 굴 보일드통조림 및 죽염 굴 보일드통조림의 식품 품질 특성
수산해양교육연구
2014 .12
기름담금 염장발효 굴의 품질특성
한국식품영양과학회지
2004 .10
Setting of oyster shelf life and quality improvement
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
BLACK LIP PEARL OYSTER Pinctada margaritifera HALF PEARL TECHNOLOGY DEVELOPMENT AND SKILL TRAINING IN THE US AFFILIATED PACIFIC ISLAND COUNTRIES OF FEDERATED STATES OF MICRONESIA AND REPUBLIC OF THE MARSHALL ISLANDS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Antioxidant Activities of the Enzymatic Hydrolysate Prepared from the Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Chemical characteristics of Thailand salt-fermented fish sauces
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
굴을 이용한 조미 건조포의 개발
한국식품영양과학회지
2007 .01
조미 반건조 굴 가공품의 개발
한국식품영양과학회지
2006 .12
Processings and Quality Characteristics of the Accelerated Salt-Fermented Anchovy Sauce with Radish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Effect of the Salt Concentration on the Radiation Sensitivity of Some Fermentative Microorganisms Inhabiting Salted and Fermented Food
Food Science and Biotechnology
2004 .06
Volatile Flavor Compounds in Salt-Fermented Fishes on the Market
Food Science and Biotechnology
1994 .09
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