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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
적요
인용문헌
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Effects of Blanching Conditions on the Quality of Immatured Soybeans during Frozen Storage
Food Science and Preservation
1997 .08
Blanching 및 염처리가 냉동저장중 풋콩의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
1998 .12
THE EFFECT OF HEAT TREATMENTS ON THE CHLOROPHYLL IN GREEN PEPPER
한국식품영양과학회지
1974 .04
Improved Quality of Blanched Vegetable Soybeans [Glycine max (L.) Merrill] by NaCl
Food Science and Biotechnology
2003 .10
Assessment on the Chlorophyll Fluorescence of young soybean plants during heat stress
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
갓김치의 발효과정 중 Chlorophylls 및 Carotenoids의 변화와 동획분의 항산화성
한국식품영양과학회지
1997 .08
데치기 처리에 따른 마늘종의 이화학적 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .06
블랜칭 처리 및 부형제 종류에 따른 곰취 착즙액 분무건조 분말의 phytochemical 성분 및 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .10
Chlorophyll Fluorescence Kinetics of young soybean plants during cold stress
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
제초제와 염류농도가 오이엽의 Chlorophyll-fluorescence와 엽온에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
New Blanching Techniques
한국식품과학회지
1975 .06
Blanching에 의한 햇순나물의 이화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
2012 .05
풋콩용 조숙 다수성 신품종 ‘상원’
한국육종학회지
2010 .01
Chlorophyll과 유도체의 항산화활성
식품기술
2005 .01
풋콩의 품질향상을 위한 마이크로파에 의한 블랜칭
한국식품영양과학회지
1999 .12
Test Strips과 Chlorophyll meter를 이용한 오이의 엽 내 N, P, K 함량 진단
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .04
Effects of Nitrogen Sources on Chlorophyll, and Oxidases in Soybean Leaves different in Phosphorus Sensitivity
한국토양비료학회지
1973 .09
The β-Carotene Contents of Selected Raw and Blanched Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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