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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENT
REFERENCES
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Analysis of Dietary Fiber of 66 Korean Varieties of Sprout Beans and Bean Sprouts
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
재배기간에 따른 콩나물의 아미노산 조성 변화
Food Science and Preservation
2010 .10
66품종 나물콩과 콩나물의 isoflavone 분석
한국식품과학회지
2003 .08
野菜類의 成分에 關한 硏究 - Ⅰ. 竹筍의 Free Amino Acid 및 Organic Acid 含量
한국식품영양과학회지
1976 .04
Effects of Germination on Fatty Acid and Free Amino Acid Profiles of Brown Rice ‘Keunnun’
Food Science and Biotechnology
2009 .06
野菜類의 成分에 關한 硏究 - 2. A. altissima葉의 free amino acid 및 organic acid含量
한국식품영양과학회지
1977 .08
비중선별(比重選別) 현미중(玄米中) 유리 Amino산 함량
Applied Biological Chemistry
1972 .01
신미종(辛味種)고추의 추숙(追熟)에 관(關)한 생리화학적(生理化學的) 연구(硏究) -제4보(第4報) Amino acids.유기산(有機酸).당(糖)의 변화-
Applied Biological Chemistry
1971 .01
[S1-1] Use of Ethylene Gas during Production of Bean Sprouts for Quality Enhancement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Estimating the Amino Acid Composition in Three Different Sample Types of Soybean by Near Infrared Spectroscopy (NIRS)
한국육종학회지
2012 .01
잎담배 중 유리 아미노산 분석
한국연초학회지
2010 .01
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
한국재래종 호박 완숙과의 섬유질, 단백질 및 아미노산 함량 비교분석
Applied Biological Chemistry
2004 .01
보리싹의 이화학적 성분
동물생명과학연구
2016 .06
Characteristics of Soy Bean Meal Hydrolysate by using Soy Bean Sprout Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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