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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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[P10-131] Inhibitory Effect of Traditional Herbal Medicine on the Production of Advanced Glycation Endproducts (AGEs) in Vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-174] Constituents of Puerariae Radix with Advanced Glycation Endproducts (AGEs) Inhibitory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P2-05] 향유의 advanced glycation endproducts(AGEs)와 aldose reductase억제 효능 및 구조분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
단백질 glycation 저해효과가 있는 식품소재
한국식품과학회지
2007 .08
[P9-20] Anti-Glycation Effect of Gold Nanoparticles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
미성숙 사과의 최종당화산물 생성 저해물질의 동정
한국식품영양과학회지
2018 .09
[P1-26] 천연물로부터 당뇨합병증 예방을 위한 advanced glycation endproducts와 aldose reductase 활성 억제 소재탐색
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidant and Glycation Inhibitory Activities of Gold Kiwifruit, Actinidia chinensis
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Diabetic Atherosclerosis and Glycation of LDL(Low Density Lipoprotein)
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
[P8-238] 노팔뿌리분획물의 advanced glycation endproducts(AGEs)와 aldose reducatase 활성 억제능 확인
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
가시오가피 추출물의 광노화에 의한 주름형성 억제 효과
한국식품영양과학회지
2010 .01
최종당화산물의 연구동향과 당뇨 합병증 억제조절기술 개발
Safe Food
2013 .01
산수유 씨의 최종당화산물 생성저해활성 성분
Applied Biological Chemistry
2008 .01
[P8-240] Preventive Effect of Terminalia chebula on Adveneed Glycation Endproducts-Induced Diabetic Complication
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Inhibitory Activities of Six Barley Varieties on Glycation and Nitric Oxide Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
피부Collagen의 생리적 기능 및 이용
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
Inhibitory Effects of Agrimonia pilosa Ledebour against α–Glucosidase and on the Formation of Advanced Glycation Endproducts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
한방 이화주의 미백 및 피부 주름 개선 효과
한국식품영양과학회지
2013 .04
Advanced Glycation Endproduct-induced Diabetic Complications
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Flavonoids from the Leaves of Thuja orientalis Inhibit the Aldose Reductase and the Formation of Advanced Glycation Endproducts
Applied Biological Chemistry
2009 .01
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