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요약
문헌
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Effect of rice bran and expanded rice hull on rice weed control
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2010 .12
고기능성 쌀단백질 소재 개발 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .06
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Rice Cake Production Using Black Rice and Medium-grain Brown Rice
Food Science and Biotechnology
2001 .06
SIMULATION AND AUTOMATION OF A RICE MILL PLANT - DEVELOPMENT OF SIMULATION MODEL -
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
Storage Stability of Anthocyanin Extracts from Black Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
친환경 쌀 생산시 쌀겨이용 잡초억제효과 증진
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2008 .12
Change of Antioxidant Activities of Ethanol Extracts in Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
PRESERVATION OF QUALITY AFTER BROWN RICE DRYING
한국농업기계학회 International Conference
1996 .01
Effects of Rice Bran Fiber on Changes in the Quality Characteristics of Raw Ground Pork during Chilled Storage
한국축산식품학회지
2011 .01
쌀뜨물과 쌀겨를 이용한 무 발효과정 중 젖산균의 증식 양상
한국식품과학회지
2004 .10
Control of Inflammatory Diseases Using Black Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
현미와 백미의 식이섬유에 관한 연구
한국식품과학회지
1988 .08
Stabilization of Rice Bran by Microwave Energy
한국식품과학회지
1984 .03
Variations in Physicochemical Properties of Brown Rice (Oryza sativa L.) During Storage
Food Science and Biotechnology
2009 .12
Optimum Application Rates of Oil Cake, Rice Bran and Rice Straw for Effective Soil Management in Korea Lettuce Field
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effects of extrusion of rice bran on performance and phosphorous bioavailability in broiler chickens
한국축산학회지
2015 .01
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