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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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[S7-4] Production and Characterization of Arabinoxylan-Containing Polysaccharides with Anti-Cancer Activity from Fermented Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
The effect of extrusion conditions on antioxidant activity and soluble arabinoxylan content of rice bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
밀 arabinoxylan의 면역세포 활성화 작용
한국식품과학회지
2002 .06
Administration of Water Soluble Arabinoxylan-enriched Wheat Bran Enhances Macrophage Activity in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
옥피의 전처리 방법이 arabinoxylan의 함량에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Laccase Induced Maize Bran Arabinoxylan Gels : Structural and Rheological Properties
Food Science and Biotechnology
2009 .08
보리의 제맥과정 중 Arabinoxylan의 용해성 변화
한국식품영양과학회지
2008 .12
Total arabinoxylan contents(TAXC) 및 water-soluble arabinoxylan contents(WAXC) 증가를 위한 공정 최적화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
고기능성 쌀단백질 소재 개발 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .06
Effect of rice bran and expanded rice hull on rice weed control
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2010 .12
Control of Inflammatory Diseases Using Black Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effects of extrusion of rice bran on performance and phosphorous bioavailability in broiler chickens
한국축산학회지
2015 .01
쌀겨 추출물의 항암효과(in vitro) 및 항알레르기 효과
한국식품영양과학회지
2006 .12
쌀겨 단백질 코팅에 의한 현미의 저장성 향상
한국식품과학회지
2004 .06
Effects of Rice Bran Fiber on Quality of Low-fat Tteokgalbi
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Effect of Specific Organic Matter on Growth and Development of Asian Pear Seedlings
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Rice Bran Fiber on Changes in the Quality Characteristics of Raw Ground Pork during Chilled Storage
한국축산식품학회지
2011 .01
[P8-275] Effects of High Pressure on Extraction Characteristics and Antioxidant Activity of Fermented Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
흑미의 도정분획 메탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 효과
한국식품영양과학회지
2008 .07
Self-enhancement of GABA in rice bran by products by using various physical treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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