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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Diet of Red Ginseng-Cheonggukjang Improves Streptozotocin-induced Diabetes Symptoms and Oxidative Stress
Food Science and Biotechnology
2008 .04
알코올을 투여한 당뇨 흰쥐의 혈당과 혈청지질에 미치는 홍삼 청국장 추출물의 영향
한국식품영양과학회지
2005 .11
Dietary Supplementation of Sea Tangle (Laminaria japonica) Improves Blood Glucose and Lipid Metabolism in the Streptozotocin-induced Diabetic Rats
Food Science and Biotechnology
2009 .06
지역별 산딸기 열매의 유용물질 함량, 항산화 활성 및 암세포 성장억제 효능 분석
한국산림과학회지
2016 .01
[P8-179] Effects of Soybean, Chungkukjang and Doenjang on Serum Cholesterol level and Weight Reduction in Rats Fed a High Fat-High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Sea Tangle Supplementation Alters Intestinal Morphology in Streptozotocin-induced Diabetic Rats and Lowers Glucose Absorption
Food Science and Biotechnology
2007 .12
대두 및 DJI 청국장 분말이 db/db 마우스의 혈당과 혈청 지질 감소에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2012 .08
폐콘크리트 재생골재로부터의 오염물질 용출에 대한 실험적 고찰
한국농공학회논문집
2005 .01
[P8-174] Effect of Chungkukjang and Doenjang Fermented Using Bacillus subtilis DJI on the Level of Blood Glucose and Serum Components in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Anti-hyperlipidemia and Anti-arteriosclerosis Effects of Laminaria japonica in Sprague-Dawley Rats
Fisheries and Aquatic Sciences
2011 .01
[P8-07] Monitoring on Extraction Yields and Functional Properties of Fluid Chungkukjang with Red Ginseng Extracts by Using RSM
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P10-195] Effect of dietary supplementation of sea tangle on the renal oxidative stress in diabetic rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effects of Functional Extracts Made from Fermented Plants on Serum Glucose and Lipids Level in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .09
[P2-27] Quality Characteristics of Bread with Chungkukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Korean Red Ginseng and Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Supplementation of Type 1 Diabetic Rats with Carrot Powder Lowers Blood Glucose without Improving Cardiac Structure and Function
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
청국장 식이 보충이 당뇨 쥐의 산화적 스트레스와 항산화 영양소 함량에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .04
Protective Activity of Seolitae Chungkukjang Added with Green Tea against Cellular Oxidative Stress induced by AAPH
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
[P8-101] Effects of Piffed Red Ginseng Powder on Blood Glucose and GLUTs in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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