지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Biological activities and potential industrial applications of bioactive components from brown seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Seaweed polysaccharides: its structure and biological activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
[S9-4] Development of Cosmetic Materials from Brown Seaweeds in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Nutrients and bioactive potentials of edible green and red seaweed in Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
Production of Reducing Sugars from Brown-Seaweed Polysaccharides by Mixed Culture
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Green solvent based extraction of valuable compounds from brown seaweed (Saccharina japonica)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Biodegradation of Brown-Seaweed Powder with Improved Solubility under of Optimal Condition
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Isolation and Biological Activity of Antifungal Compound from Pseudomonas sp. AB100
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2000 .10
국내산 주요 갈조류 추출물의 항혈액응고 활성
한국식품과학회지
2004 .12
[P10-221] Comparisions on Antioxidant Activities of Various Kind of Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Physical Characteristics and Antioxidative Capacity of Major Seaweeds
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .09
[S9-3] Antioxidant, Antiinflammatory, Antiobesity, and Antidementia Effects of the Compounds Isolated from Brown Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Improved Brown Seaweed Polysaccharides Hydrolyzing Enzyme Ability by Chemical Mutation
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
시판 건 해초류(미역, 김, 다시마 등) 중 아황산염류 함량 조사
한국식품위생안전성학회지
2000 .01
해조분의 첨가가 산란계의 생산성 및 칼슘 . 인의 배설량 저감에 미치는 영향
축산시설환경학회지
2000 .01
갈조류의 영양적 특성과 가금에서 기능성 물질로서의 갈조류 추출물의 이용
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2003 .11
Guidelines for Dietary Education Based on Seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
해조소금의 제조에 관한 연구
한국식품과학회지
2004 .12
0