지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
In vitro Antioxidant Activity of Cooked Rice Containing Various Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antibacterial and Antioxidant Activities of Seaweeds Collected from Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Nutrients and bioactive potentials of edible green and red seaweed in Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
Studies on Antioxidants and Antibacterial Plants to Improve the Storage Period of Seaweed Chip
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
[P10-19] Screening of antioxidant activities for construction of an extract bank from red seaweeds in Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
해조류 추출물의 항산화 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2015 .04
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Seaweed polysaccharides: its structure and biological activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Physical Characteristics and Antioxidative Capacity of Major Seaweeds
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .09
Guidelines for Dietary Education Based on Seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
해조소금의 제조에 관한 연구
한국식품과학회지
2004 .12
The distribution characteristics of Seaweed in the coastal waters of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
In vitro Antioxidant and Inhibitory Potential of Seaweeds Against Starch Digestive Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Isolation and Biological Activities of the compounds from brown seaweeds
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2010 .04
해조분의 첨가가 산란계의 생산성 및 칼슘 . 인의 배설량 저감에 미치는 영향
축산시설환경학회지
2000 .01
Prospects of Various Seaweeds on Hepatoprotective, Antioxidant, Anti-Alzheimer’s Disease and Anti-Diabetic Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antibacterial activity against fish pathogen of extracts from seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
0