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이용수
2010
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
Acknowledgement
Literature Cited
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Changes of Cell Wall Polysaccharides during Berry Ripening in Grapes (Vitis spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Analysis of Transcripts of Ripening Grape Berries Maintained in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
착립정도에 의한 ‘흑구슬’ 포도의 과피 특성변화와 열과발생
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Changes in Fruit Quality and Cell Wall Polysaccharides during Maturation and Ripening in Asian Pears
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Physiological and Histological Characteristics of Berry Cracking in Grapes (Vitis spp.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .10
Changes of Pericarp Structure and Berry Cracking by Calcium-coated Bagging in ‘Tamnara’ Grape (Vitis labruscana B.)
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
A Histological Study on Berry Cracking in Grapes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Promotion of Grape Berry (Vitis vinifera) Ripening by the Combination of S-(+)-Abscisic Acid and Potassium
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Different Changes in Inner Contents of ‘Kyoho’ Grape Berry during the Growth and Ripening Period
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Growth Rate of Grape Berry Varies Considerably among the Different Parts of the Berry
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Immune-enhancing Activity of Polysaccharides Isolated from Ginseng Berry on RAW264.7 Macrophage Cells
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effect of Polysaccharides from a Korean Red Ginseng Berry on the Immunosenescence of Aged Mice
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
병원균 감염에 의한 ‘후지미노리’ 포도 과피의 구조적 변화와 열과 발생
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
고추의 성숙에 따른 세포벽 다당류의 변화와 β - Galactosidase Isozymes의 분리
한국식품영양과학회지
1985 .05
[P2-62] Physicochemical characteristics of four different berries cultivar in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect of Oral Administration of the Crude Polysaccharide Isolated from Ginseng Berry on NK Cells and Tumor Metastasis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Breeding of Black Table Grape Cultivar ‘Heukboseok’ (Vitis sp.) with Large Berries and High Quality
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
포도 품종별 과립 성숙에 따른 당 성분 축적 및 품질 변화 비교
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
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