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신육성 ‘원황’ 및 ‘화산’ 배의 성숙기간 중 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Changes of Cell Wall Polysaccharides during Berry Ripening in Grapes (Vitis spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
고추의 성숙에 따른 세포벽 다당류의 변화와 β - Galactosidase Isozymes의 분리
한국식품영양과학회지
1985 .05
Influence of Fruit Maturity on the Physiological Characteristics of Asian Pear
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
동양배 ‘원황’ 및 ‘화산’의 생육기간 중 품질 변화 요인 탐색
Korean Journal of Agricultural Science
2011 .09
‘한아름’, ‘만풍배’ 및 ‘신고’ 배의 성숙 기간 중 과실특성 및 세포벽 관련물질의 변화
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Comparison of Structural Carbohydrate in Three Asian Pear Cultivars during Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Changes of Wine Quality Made From Ripening and Over-ripening Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Taxonomic Relationships in Asian Pears (Pyrus spp.) Using Cluster Analysis of Morphological Characteristics
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
배의 크기에 따른 품질 평가
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
Changes in Cell Wall Composition and Cell Wall Modifying Enzyme Activities in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry Fruit during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Current Status and Future Trends of Asian Pear Production and Research in Japan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Effects of Fruit Load and Thinning Time on the Yield and the Fruit Quality of Pear ‘Whangkeumbae’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
배의 품종별 품질 평가
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
숙기 및 과피색에 따른 배 무봉지 재배 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
배(Pear)의 생리활성 물질 및 생리활성 효능
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
The Role of Cell Wall Bound and Soluble Acid Invertases in the Development of Japanese Pear Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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