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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
참고문헌
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Extraction of egg yolk phosphoprotein without using organic solvent
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2011 .11
콜라겐 유도의 혈소판에서 사이클릭 뉴클레오티드의 조절을 통한 Scoparone의 혈전 형성 억제 효과
한국식품영양과학회지
2020 .01
The Effects of Natural Antioxidants on Protein Oxidation, Lipid Oxidation, Color, and Sensory Attributes of Beef Patties during Cold Storage at 4℃
한국축산식품학회지
2018 .01
Antioxidant Activity of Brown Soybean Ethanolic Extracts and Application to Cooked Pork Patties
한국축산식품학회지
2016 .01
야콘 착즙액의 항산화 활성 및 천연 항산화제로서 돈육패티에 이용
한국축산식품학회지
2012 .01
Comparison of Butylated Hydroxytoluene, Ascorbic Acid, and Clove Extract as Antioxidants in Fresh Beef Patties at Refrigerated Storage
Food science of animal resources
2019 .01
항산화 활성 평가
Safe Food
2008 .01
Food Antioxidants
Food Science and Biotechnology
1993 .06
Evaluation of Cudrania tricuspidata Leaves on Antioxidant Activities and Physicochemical Properties of Pork Patties
한국축산식품학회지
2018 .01
산화 촉진 조건에서 한우육의 항산화효소 활성, 지방산화 및 향기패턴의 관계
한국축산식품학회지
2012 .01
Effect of Packaging Methods on Colour, Lipid Quality and Microbial Growth of Beef Patties Enhanced with Flaxseed Flour
한국축산식품학회지
2013 .01
매질(matrix)에 따른 지방산화 및 산화방지능 메커니즘
식품과학과 산업
2018 .06
초임계 이산화탄소에 의한 난황분의 추출
한국식품영양과학회지
1997 .10
Antioxidant and Antimicrobial Efficacy of Sapota Powder in Pork Patties Stored under Different Packaging Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
Phosphoprotein Enriched in Astrocytes 15 (PEA15)가 과발현하는 형질전환 돼지의 생산
한국동물번식학회지
2011 .01
Cooking Pattern and Quality Properties of Ground Pork Patties as Affected by Microwave Power Levels
한국축산식품학회지
2009 .01
모델시스템과 가열우육에서 옻나무 추출물의 항산화 효과
한국축산식품학회지
2005 .01
우지방을 현미유와 올리브유로 대체한 우육 패티의 냉장저장 중 품질변화
한국축산식품학회지
2011 .01
Effect of Pressure-Assisted Thermal Processing on the Inactivation of Bacillus stearothermophilus in cooked ground beef, egg patty, milk, and mashed potatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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