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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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Bioaccessibility of β-Lactoglobulin Nanoemulsions Containing Coenzyme Q<sub>10</sub>: Impact of Droplet Size on the Bioaccessibility of Coenzyme Q<sub>10</sub>
한국축산식품학회지
2018 .01
식품나노소재로서의 나노에멀젼
식품과학과 산업
2014 .03
Oil 종류에 따라 제조된 Nanoemulsion 안정성 평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
식품산업에서의 코엔자임 Q10의 응용가능성
식품과학과 산업
2006 .03
Production and Characterization of Beta-lactoglobulin/Alginate Nanoemulsion Containing Coenzyme Q: Impact of Heat Treatment and Alginate Concentrate
한국축산식품학회지
2013 .01
[P1-03] Coenzyme Q10 and Q9 Content in Vegetable Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effective Mitigation of Methane Production by Structural Analogue of Coenzyme M from Flooded Soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .10
Development of Nanoparticulate Formulation of Coenzyme $Q_{10}$ and Comparison of Plasma Coenzyme $Q_{10}$ Response in a Single Supplementation with Regular Coenzyme Q10 Using Rats
Applied Biological Chemistry
2012 .01
식이중의 Coenzyme Q10첨가가 Adriamycin을 투여한 흰쥐의 심근 미세구조에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1989 .03
Effect of Nanoemulsion Prepared with Different Oil Type on Inhibition of Microbial Growth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Techniques for Formulation of Nanoemulsion Drug Delivery System: A Review
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
건강기능식품에서 LC-MS/MS를 이용한 코엔자임Q10 분석법 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Effects of Surfactants on the Formation and Stability of Capsaicinloaded Nanoemulsions
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Specific Inhibition of CH4 Production in Soil Using Chemical Analogue of Coenzyme M:A Presequester of Methanogenesis
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Fabrication and characterization of Turmeric extract-loaded nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-67] Effects of Coenzyme Q10 Supplementation on Anthropometrical and Biochemical Indices in Young Women
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Observation of Evening Primrose Oil Nanoemulsion During Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Turmeric Nanoemulsions and Their Application in the Production of Functional Hams
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
고기능성 식품나노체 제조기술
식품과학과 산업
2008 .03
Fabrication of α-tocopherol-loaded nanoemulsions and their physiochemical property
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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