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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Properties and Biological Activities of Red Beet (Beta vulgaris L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내산 레드비트(Beta vulgaris L.) 추출 천연색소의 항산화 특성 및 안정성
한국식품영양과학회지
2018 .07
Effects of Red Beet (Beta vulgaris L.) Powder on Quality Characteristics of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quantification and Composition of Betacyanins in Red Beet Root (Beta vulgaris L.) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Stability of Natural Pigment Extracted from Apple Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Prevention of Browning Reaction on Red Beet ( Beta vulgaris) Juice Using Ascorbic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Nutritional Components of Beets from Three Different Beta vulgaris L. Cultivars in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Screening and stability test of anthocyanin-based pigments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Genetic Diversity Analysis of Beet (Beta vulgaris L.) Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Analysis of Antioxidant Activity, Total Phenol Content, and Red Pigment Content in Pericarp of Red Paprika (Capsicum annuum L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
개쑥갓(Senecio vulgaris L.)의 연구 동향 및 관리방안
Weed&Turfgrass Science
2019 .03
Microencapsulation of Betalains Obtained from Red Beet Root (Beta vulgaris L.) by Spray Drying Using Different Encapsulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
QTL Analysis for Red Pigment in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Antioxidant Activity of Red Chinese Cabbage Extracts and Their Color Properties according pH
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-oxidant, Anti-diabetes, Anti-aging, and Anti-genotoxic Activities of Red Beetroot as affected by Dry and Dry Roast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Microencapsulation of Betalains Obtained from Red Beet Root (Beta vulgaris L.) by Freeze Drying Using Different Encapsulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity of Lysimachia vulgaris var. davurica Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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