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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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김치로부터 고활성 dextransucrase를 생성하는 저온성 Leuconostoc mesenteroides 균주선발
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2002 .12
Dextransucrase 고활성 젖산균을 이용한 스타터 증편의 품질개선에 관한 연구
한국식품과학회지
2006 .06
Deveolopment of Bio-barcoded Leuconostoc citreum HJ-P4
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2011 .10
Affinity Immobilization of Dextransucrase on Dextran-based Support and the Production of Leucrose
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Single Oral Toxicity Study of Leuconostoc Citreum GR1 Isolated from Kimchi in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
폐배추 추출물을 이용한 Leuconostoc citreum GR1 종균 배양용 최적 배지 및 배양 조건 개발
한국식품영양과학회지
2013 .07
부산ㆍ경남지역의 향토 별미김치 종류와 특징
한국식품영양과학회지
1995 .10
Production and Characterization of Kimchi with Enhanced Levels of γ-Aminobutyric Acid
Food Science and Biotechnology
2008 .10
김치 미생물 조성을 바탕으로 한 김치 스타터의 선정 및 효과
한국식품영양과학회지
2008 .05
Comparison of Fermentation Characteristics of the Main Types of Chinese Cabbage Kimchi
Food Science and Biotechnology
1996 .06
[P6-56] Effects of Potato Extract and Mulberry Leave Powder on the Production of Dextran by Leuconostoc citreum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
김치 유산균 Starter를 이용한 김치의 발효 특성 및 기능성 증진 효과
한국식품영양과학회지
2013 .11
Growth Inhibitory Effect of Fermented Kimchi on Food-borne Pathogens
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Study of Four-Week Subacute Toxicity of Leuconostoc Citreum GR1 Isolated from Kimchi in Sprague-Dawley Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
김치산업의 발달사
식품과학과 산업
2016 .12
Investigation on the Microbiological and Biochemical Properties of Kimchi in the Solid-state Model System Designed for Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2010 .01
Anticancer Effects of Organic Chinese Cabbage Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
저온이 묵은지의 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .12
Effect of Glycine on the Growth of Leuconostoc mesenteroides and Lactobacillus plantarum in Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Investigation of the Microbiological and Biochemical Properties of Kimchi in the Submerged Model System Designed for Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2009 .01
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