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Single Oral Toxicity Study of Leuconostoc Citreum GR1 Isolated from Kimchi in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
폐배추 추출물을 이용한 Leuconostoc citreum GR1 종균 배양용 최적 배지 및 배양 조건 개발
한국식품영양과학회지
2013 .07
Kinetic Study of Acid Hydrolyzate of Dextran
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Deveolopment of Bio-barcoded Leuconostoc citreum HJ-P4
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Study of Four-Week Subacute Toxicity of Leuconostoc Citreum GR1 Isolated from Kimchi in Sprague-Dawley Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes of Ginsenosides Content by LAB Bacteria and Transgenic Leuconostoc Citreum in Adventitious Root Cultures of Panax Ginseng
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
다당류 첨가에 따른 당근박 함유 Leuconostoc citreum S5 발효물의 물성변화
한국식품영양과학회지
2009 .03
Comparison of Phytochemicals in Mulberry Leaves of 10 different Mulberry Varieties and Several Mulberry Leaf Teas Available in Korean Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
김치로부터 분리한 Leuconostoc citreum GJ7의 마우스에 대한 급성독성
한국식품영양과학회지
2007 .05
김치에서 분리한 Leuconostoc Citreum GR1의 흰쥐에 대한 반복투여독성
한국식품영양과학회지
2013 .04
오디 분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .09
Production and Characterization of Potato Bread Fermented with Dextran-Producing Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P5-48] 김치 유래 Leuconostoc citreum과 Weissella koreensis가 통밀 sourdough bread 저장성에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P5-49] 김치 유래 Leuconostoc citreum과 Weissella koreensis를 이용한 통밀 Sourdough의 제조와 생화학적 특성 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Comparative Proteomic Analysis of Proteins by Purified Salt, Solar Salt and Bamboo Salts of Leuconostoc citreum BT24 Isolated from Dongchimi (Kimchi)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Hepatoprotective Effect of water extract from Mulberry Leaves against Alcoholic Damage in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P8-173] Effect of Kimchi Fermented with Leuconostoc citreum GJ7 or Bacillus Bifidobacterium animalis DY on the Antioxidative System on Ethanol-Induced Hepatotoxicity in Rat Liver
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Leuconostoc mesenteroides SM 젖산균 발효를 통한dextran과 mannitol 강화 단호박 발효물 생산
Food Science and Preservation
2016 .10
Development of Functional Yogurts Prepared with Mulberries and Mulberry Tree Leaves
한국축산식품학회지
2010 .01
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