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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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Prediction of Bread-Making Properties Using Intrinsic Wheat Quality Characteristics
Food Science and Biotechnology
2001 .08
분리 콩단백 복합분의 이화학적 특성과 white layer cake 제조적성
한국식품과학회지
2006 .08
Single-Kernel Characteristics of Soft Wheat in Relation to Milling and End-Use Properties
Food Science and Biotechnology
2007 .12
국산밀을 이용한 white layer cake의 제조 적성
한국식품과학회지
2002 .04
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
밀의 경도가 밀가루 제품에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1991 .12
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
연질밀(Triticum aestivum L. em Thell.)의 이화학적 특성과 sugar-snap cookie의 제조적성
한국식품과학회지
2002 .10
밀의 도정 및 발효 균주에 따른 우리밀 메주의 품질특성
Food Science and Preservation
2012 .12
분자표지인자를 이용한 밀 연구 현황과 국산 밀의 연구 방향
한국육종학회지
2013 .01
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
한국산 밀의 이화학적 특성과 sugar-snap cookie의 제조적성
한국식품과학회지
2004 .10
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
Effect of Extrusion Condition and CO₂ Injection on the Physical and Functional Properties of the Extruded Whole Wheat and Germinated Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Physicochemical properties of Korean wheat varieties produced in the farm
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
한국산과 미국산 소맥의 가공적성 비교
한국식품과학회지
1989 .08
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