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이용수
2009
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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[P8-36] Antioxidant and Acetylcholinesterase Inhibition Activity of Mulberry Fruit Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
오배자 추출물의 Acetylcholinesterase 저해 및 항산화 활성 평가
Food Science and Preservation
2012 .10
Screening for Acetylcholinesterase (AChE) Inhibitory Activity of Medicinal Plant Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
[P8-20] Purification of Acetylcholinesterase (AChE) Inhibitor from Korean Edible Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antioxidant Effects of Active Constituent Isolated from Mulberry Fruits
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2012 .04
Acetylcholinesterase (AChE) inhibitory activity of the acidic methanol fraction from blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
해조류의 항산화 활성 및 아세틸콜린에스테라제 저해 활성
한국식품영양과학회지
2012 .04
건오디, 건오디박, 오디 농축액의 품질특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2012 .10
국내 및 미얀마에서 재배된 삼채뿌리의 항산화, α-Glucosidase 저해 및 Acetylcholinesterase 저해 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
[P10-08] Screening of Antioxidant and AChE Inhibitor from Korean Plants in PC12 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Comparison of Radical Scavenging Activity of Extracts of Mulberry Juice and Cake Prepared from Mulberry (Morus spp.) Fruit
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
Free Radical Scavenging Activity and Inhibition of Linoleic Acid Peroxidation of Commercial Tocotrienol Fraction
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
오디 분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .09
Ohmic and Conventional Heating of Mulberry Fruits Juice : Physicochemical Properties and Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-21] Separation of Acetylcholinesterase Inhibitor from Plant Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antioxidant and Antidiabetic Activities of Aralia elata Seeds
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
백년초의 PC-12 신경세포 보호 및 콜린가수분해효소(cholinesterase) 저해 효과
한국식품과학회지
2016 .02
Comparison of Phytochemicals in Mulberry Leaves of 10 different Mulberry Varieties and Several Mulberry Leaf Teas Available in Korean Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant and Free Radical Scavenging Activity of Different Fractions from Hawthorn Fruit
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
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