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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIAL AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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[P8-291] Conjugated Linoleic Acid Inhibits the Growth of Pathogenic Bacteria Through Lipid Peroxidation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
Scavenging Effect of Extract from Perilla frutescens and Rosmarinic Acid from Free Radical and Lipid Peroxidation
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .09
Free Radical Scavenging Effect and Antioxidant Activities of Barley Leaves
Food Science and Biotechnology
2003 .06
Linoleic acid의 酸化에 의한 活性酸素種의 生成
한국식품과학회지
1987 .12
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
Antioxidant and Free Radical Scavenging Activity of Different Fractions from Hawthorn Fruit
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
Antioxidant and Free Radial Scavenging Activities of Korean Wine
Food Science and Biotechnology
2001 .10
[P2-39] Biological Activity of Gallic Acid-Conjugated Linoleic Acid Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant Activities of Fractions from Sedum sarmentosum
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
Antioxidative Activity of Carotenoids in Mideodeok Styela clava
Fisheries and Aquatic Sciences
2011 .01
Free Radical Scavenging Activity of Methanol Extracts of Chungkukjang
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
Antioxidant and Antidiabetic Activities of Aralia elata Seeds
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
Antioxidant Activity of Medicinal Plant Extracts Used as Folk Remedies by Diabetic Patients
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
Linoleic acid와 γ-Tocotrienol의 항산화 및 Raw264.7 세포에 서의 항염증 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
도라지 잎과 줄기의 화학성분 및 항산화활성
한국식품영양과학회지
2006 .06
The Antioxidant Activity and Tyrosinase Inhibitory Activity of Phloro-tannins in Ecklonia cava
Food Science and Biotechnology
2004 .08
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