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The Effect of Oxygen in Nitric Oxide-mediated Branched-chain Amino Acid Auxotrophy of Salmonella
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Effects of Branched-Chain Amino Acids and Ornithine α-Ketoglutarate Administration on Perceived Exertion and on Endurance Performance
한국생명과학회 학술발표회
1998 .01
Regulation of Branched-Chain, and Sulfur-Containing Amino Acid Metabolism by Glutathione during Ultradian Metabolic Oscillation of Saccharomyces cerevisiae
The Journal of Microbiology
2005 .08
Role of Amino Acids in Production of D-amino Acid Oxidase
The Journal of Microbiology
2001 .09
번데기동충하초 균사 중의 Branched-Chain Amino Acid Aminotransferase의 분리정제 및 그 특성에 관한 연구
대한임상검사과학회지
2005 .01
식이 단백질의 종류와 함황아미노산 함량이 성장기 쥐의 골밀도에 미치는 영향
한국영양학회지
2004 .03
지구성 운동훈련이 흰쥐의 하지 골격근 유리아미노산 조성에 미치는 영향
한국영양학회지
2002 .12
The Relationship between the Number of Off-Line based Bank Branches and Bank Performance: Evidence from Korean Banks
Journal of The Korean Data Analysis Society
2016 .01
Analysis of structural amino acid contents in chicken undergoing different cooking methods using automated amino acid analyzer
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
생.건 참서대의 조리방법별 지방산과 유리아미노산 함량변화
한국식품조리과학회지
1998 .01
Inter-Chain Interactions in Arrays of Metal-Organic Hybrid Chains on Ag(111)
한국진공학회 학술발표회초록집
2011 .02
Mechanisms of amino acid sensing in mTOR signaling pathway
Nutrition Research and Practice
2009 .03
Mechanisms of amino acid sensing in mTOR signaling pathway
Nutrition Research and Practice
2009 .03
저염 오징어 젓갈의 숙성에 따른 휘발성염기질소 및 유리 아미노산의 변화
한국식품조리과학회지
2000 .01
Dynamic Analysis of a Chain of Rigid Rods
JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR INDUSTRIAL AND APPLIED MATHEMATICS
2004 .12
위탁급식전문업체의 운영관리 인프라 시스템에 대한 본사와 업장 측면에서의 중요도, 지원도, 활용도 탐색
대한지역사회영양학회지
2004 .04
다소비 채소 및 과일의 식이섬유와 아미노산 조성 비교
한국식품조리과학회지
2014 .01
Purification and Characterization of Branching Specificity of a NovelExtracellular Amylolytic Enzyme from Marine HyperthermophilicRhodothermus marinus
Journal of Microbiology and Biotechnology
2008 .01
SOME PROPERTIES OF THE STRONG CHAIN RECURRENT SET
대한수학회논문집
2010 .01
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