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이용수
Abstract
mTOR signaling pathway
Mechanisms of amino acid sensing
Concluding remarks
Literature cited
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Mechanisms of amino acid sensing in mTOR signaling pathway
Nutrition Research and Practice
2009 .03
The role of amino acid-induced mammalian target of rapamycin complex 1(mTORC1) signaling in insulin resistance
Experimental and Molecular Medicine
2016 .01
Role of Amino Acids in Production of D-amino Acid Oxidase
The Journal of Microbiology
2001 .09
Analysis of structural amino acid contents in chicken undergoing different cooking methods using automated amino acid analyzer
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
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분석과학
1995 .12
Regulation of Gene Expression for Amino Acid Biosynthesis in the Yeast, Sacchromyces cerevisiae
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1995 .01
다소비 채소 및 과일의 식이섬유와 아미노산 조성 비교
한국식품조리과학회지
2014 .01
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2020 .01
Free Amino Acids in Gut Contents
한국영양학회지
1968 .03
생.건 참서대의 조리방법별 지방산과 유리아미노산 함량변화
한국식품조리과학회지
1998 .01
저염 오징어 젓갈의 숙성에 따른 휘발성염기질소 및 유리 아미노산의 변화
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2000 .01
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1961 .01
능이의 성분(成分)에 관한 연구(硏究)(제1보)(第1報)
한국균학회지
1983 .01
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2020 .01
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1969 .01
고수의 향미성분에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2001 .01
Metabolomic analysis of amino acids, fatty acids and organic acids in plasma of asthma mouse model by GC-MS
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
콩의 종류 및 조리방법에 따른 단백질·아미노산 함량 변화
한국식품조리과학회지
2016 .01
New analysis method using TOF-SIMS for the identification of amino acids
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
생양태와 염건양태의 조리과정 중 지방산과 유리아미노산의 변화
한국식품조리과학회지
1998 .01
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