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Analysis of structural amino acid contents in chicken undergoing different cooking methods using automated amino acid analyzer
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Mechanisms of amino acid sensing in mTOR signaling pathway
Nutrition Research and Practice
2009 .03
Mechanisms of amino acid sensing in mTOR signaling pathway
Nutrition Research and Practice
2009 .03
Hydrogen Peroxide produced by Two Amino Acid Oxidases Mediates Antibacterial Actions
The Journal of Microbiology
2004 .12
다소비 채소 및 과일의 식이섬유와 아미노산 조성 비교
한국식품조리과학회지
2014 .01
Free Amino Acids in Gut Contents
한국영양학회지
1968 .03
생.건 참서대의 조리방법별 지방산과 유리아미노산 함량변화
한국식품조리과학회지
1998 .01
저염 오징어 젓갈의 숙성에 따른 휘발성염기질소 및 유리 아미노산의 변화
한국식품조리과학회지
2000 .01
능이의 성분(成分)에 관한 연구(硏究)(제1보)(第1報)
한국균학회지
1983 .01
A COMPARATIVE STUDY OF FREE AMINO ACIDS IN HEALTHY AND VIRUS DISEASED CHINESE DATE TREE
식물학회지
1961 .01
Study of Pulse Generation Technique for Serial dual Electrode Detection of Amino Acids and Proteins in Flow Injection Analysis
분석과학
1995 .12
고수의 향미성분에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2001 .01
Metabolomic analysis of amino acids, fatty acids and organic acids in plasma of asthma mouse model by GC-MS
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
New analysis method using TOF-SIMS for the identification of amino acids
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
생양태와 염건양태의 조리과정 중 지방산과 유리아미노산의 변화
한국식품조리과학회지
1998 .01
엽채류에 함유된 Amino acids에 관한 연구(제일보)
대한가정학회지
1969 .01
High Resolution Ionization Spectroscopy of Some Amino Acids and Nucleic Acid Bases in the Gas Phase
한국광과학회 학술대회
2006 .01
Studies on the Constituents of the Higher Fungi of Korea(XIX) -Sterols and amino Acids of Lampteromyces japonicus (Kawam.)Singer-
한국균학회지
1980 .01
콩의 종류 및 조리방법에 따른 단백질·아미노산 함량 변화
한국식품조리과학회지
2016 .01
개구리 망막체와 수정체의 Amino 산 성분에 관한 연구
동물학회지
1959 .01
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