지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
밤 자원의 가공적성 연구
식품과학과 산업
2016 .06
박피 밤의 저장 조건에 따른 품질 변화 분석
한국식품영양학회지
2009 .01
밤 貯藏에 關한 硏究
한국식품과학회지
1980 .09
밤의 저장중 지방질 조성의 변화
한국식품과학회지
1997 .06
밤의 저장 중 성분변화
한국식품과학회지
1996 .12
Comparison of Antioxidant Activities on Dried Chestnut, Chestnut Inner Shell, Chestnut outer shell Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Effects of Postharvest Treatment with Low O₂ or High CO₂ on Quality Changes of Chinese Chestnut (Castanea mollissima Blume) during Cold Storage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
밤 전분의 분자구조의 변화가 전분의 성질 및 겔 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1995 .12
Characteristics of the Chestnuts from Una Sana Canton in a Comparation to the Other Chestnut Variety and the Influence of Different Preservation Technique on Nutritive Values
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
밤묵의 관능검사와 노화 특성
한국식품영양과학회지
1995 .08
Effects of Galactomannan addition on Rheological, Pasting, and Physical Properties of Water Chestnut Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
밤 전분 및 전분겔의 성질에 관한 연구
한국식품과학회지
1995 .12
The Effect of Water and Steam Blanching on Physicochemical Properties of Shiitake Mushroom by The Storage Temperature and Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
벤치마킹을 이용한 밤 재배 경영모델 개발 - 충청남도에 적용 가능한 밤 경영 표준진단표의 개발
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .12
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Analysis of the Cytotoxicity of Green Pigment Produced on the Surface of Roasted and Retorted Chestnuts Using Immune Cells and Gastrointestinal Cancer Cells
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .09
Comparison of Shelf-life in Exporting Peeled Chestnuts Stored in Various Immersion Liquids
Food Science and Biotechnology
2002 .02
전분 제조방법에 따른 밤전분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2006 .03
Physicochemical Quality of Aged Black Chestnut Inner Shell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Low-temperature Blanching 처리가 밤가루의 물리적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .10
0