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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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Quality Characteristics of Rice Pan Bread Added with Barley Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
脂肪質成分이 보리가루의 Amylograph特性에 미치는 영향
한국식품과학회지
1984 .03
Effects of Transglutaminase on Pasting and Rheological Properties of Different Wheat Cultivars Blended with Barley or Soy Flour
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Discriminant analysis of grain flours for rice paper using fluorescence hyperspectral imaging system and chemometric methods
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Functional Properties of β-Glucans from Hull-less Barley on Wheat Starch and Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .03
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
쌀가루와 옥수수가루의 비율을 달리하여 제조한 생선스낵의 품질특성
한국식품과학회지
2001 .02
흰찰쌀보리 가루를 이용한 제빵특성 연구 - 1. 흰찰쌀보리 - 밀가루 혼합분 반죽의 물성 -
한국식품영양과학회지
1999 .10
In Vitro Digestibility of Rice and Barley in Forms of Raw Flour and Cooked Kernels
Food Science and Biotechnology
2008 .02
팽이버섯 재배에서 미강 대체용 보리가루의 적정 첨가 비율
한국버섯학회지
2015 .01
호주산 제면용 밀가루의 리올로지 성질과 입도분포
Applied Biological Chemistry
1998 .01
면실박 대체 보리가루 첨가에 따른 느타리버섯의 생육 특성
한국버섯학회지
2017 .01
쌀보리 및 쌀보리 밀 複合紛의 제빵 適性에 관한 硏究 : 제2보: 쌀보리 밀 複合紛의 물리적 성질과 첨가제에 의한 빵의 부피 變化
한국식품과학회지
1983 .06
할맥과 압맥의 취반 및 호화특성
Food Science and Preservation
2009 .12
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