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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Rheological Behaviors of White and Brown Rice Flours During In-vitro Simulation of Starch Digestion
한국식품과학회지
2015 .12
냉장 쌀의 저장 형태 및 기간에 따른 쌀밥의 관능적 특성
한국식품과학회지
2001 .08
Air Classification of Barley Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .03
Quality Characteristics of Rice Pan Bread Added with Barley Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Mineral Contents of Cereals (Brown rice, Barley, Black rice and glutinous millet) according to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of nutritional contents and antioxidant activities in cooked oat rices after application of an in vitro digestion model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
쌀 및 밥의 영양
식품산업과 영양
2011 .06
Properties of Flours Prepared from Steamed Brown Rice after Soaking and Sprouting and Wheat Flour Mixtures with Them
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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