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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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선식에서 분리한 Enterobacter sakazakii의 복합동정 및 RAPD를 이용한 genotyping
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2008 .02
즉석섭취·편의식품류의 미생물 오염도 조사를 통한 기준·규격 재평가
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2017 .01
대기압 플라즈마가 선식의 품질 특성에 미치는 영향
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Effects of UV-C Irradiation on the Quality of Sunsik and Misutkaru during Storage
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2009 .09
열수(熱水)와 마이크로웨이브 가열이 조제분유 및 선식 용해 중 Enterobacter sakazakii 사멸에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
[P5-41] Inhibition of Enterobacter sakazakii, Salmonella typhimurium, and Bacillus cereus on Infant Formula by Gamma irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Comparison of Physicochemical Characteristics between Brown Rice Sunsik and Its Fermented One
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
쌀가루의 건조방법에 따른 Bacillus cereus와 Enterobacter sakazakii 생육 억제 특성
한국식품과학회지
2007 .06
Comparison on Inactivation of Enterobacter sakazakii, Salmonella typhimurium, and Bacillus cereus Inoculated on Infant Formula During Storage by Gamma Irradiation
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Bacillus cereus의 농산물 접촉 표면 재질별 생존력 및 상추로의 교차오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
[P4-09] Effect of Electron Beam Irradiation on the Microbial Safety and Qualities of Whole Black Pepper Powder and Commercial Sunsik
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P5-47] Electron beam irradiation eliminates the growth of Enterobacter sakazakii, Salmonella typhimurium, and Bacillus cereus on baby food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
영유아를 대상으로 한 유통식품 중 Bacillus cereus 오염실태 연구
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
Enterobacter sakazakii : New emerging pathogen Review on E. sakazakii and development of selective medium
식품기술
2005 .01
Analysis of Microbiological Contamination in Kimchi and Its Ingredients
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
시판 생식에서 식중독균의 정량적 평가
한국식품위생안전성학회지
2006 .01
[P4-07] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Sunsik and Misutkaru during Storage
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2009 .11
즉석섭취식품 도시락에서 Clostridium perfringens와 Bacillus cereus의 정량적 미생물 위해 및 관리 평가
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2020 .09
Development of Sunsik added with Germinated Wheat and Herbal Plant Extract: Its Quality Characteristics and Antioxidant Properties
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2019 .10
[P5-25] Enterobacter sakazakii 선택배지의 비교실험
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