지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P4-07] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Sunsik and Misutkaru during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
UV-C 조사가 고춧가루의 저장 중 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .06
Ultraviolet-A 또는 Ultraviolet-C 조사가 체리의 미생물학적 안전성과 품질에 미치는 영향 비교
한국식품영양과학회지
2020 .03
UV-C 및 전자선 조사가 막걸리의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2013 .02
[P4-04] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Red Pepper Powder during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Microbial Contamination by Bacillus cereus, Clostridium perfringens, and Enterobacter sakazakii in Sunsik
Food Science and Biotechnology
2007 .12
[P4-12] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Imported Dried Fish Products During storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Changes in the Microbiological Characteristics of Korean Native Cattle (Hanwoo) Beef Exposed to Ultraviolet (UV) Irradiation Prior to Refrigeration
한국축산식품학회지
2014 .01
[P4-09] Effect of Electron Beam Irradiation on the Microbial Safety and Qualities of Whole Black Pepper Powder and Commercial Sunsik
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Acetic acid와 UV-C 병합처리가 돌나물의 저장 중 미생물 성장과 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2014 .08
살균조건 및 UV-C 조사가 느타리버섯 병재배 오염율 감소에 미치는 영향
한국버섯학회지
2015 .01
The Effect of Anti-UV Agents on UV Shielding and Photolytic Aging of Paper
펄프·종이기술
2004 .12
UV-C 조사가 수입 건어포류의 저장 중 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .12
방울토마토의 호흡 및 에틸렌 발생에 미치는 자외선 LED의 효과
Food Science and Preservation
2012 .02
Aberration in the structural paradigm of lens protein α crystallin by UV-C irradiation
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Ultraviolet-C 조사에 의한 복숭아의 저장 중 품질변화
한국식품영양과학회지
2012 .12
양용식물 추출물을 첨가한 건강미숫가루음료 개발
Food Science and Preservation
2004 .06
Effects of Electron Beam and Ultraviolet-C Irradiation on Quality and Microbial Populations of Leafy Vegetables during Storage
Applied Biological Chemistry
2013 .01
자외선(UV-B)이 봉선화(Impatiens balsamina L.)의 항산화제 및 항산화 효소에 미치는 영향
한국잡초학회지
2010 .06
0