지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Material and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Method Validation for the Determination of Sesamol, Sesamin and Sesamolin in Non-Fermented Sesame and Fermented Sesame by Bioconversion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Oxidative Stability and Antioxidant Content Changes in Roasted and Bleached Sesame Oil during Heating
Food Science and Biotechnology
2004 .12
생물전환된 참깨 발효물의 Lignan 화합물의 분석법 검증
한국식품영양과학회지
2017 .05
Antiradical Capacities of Perilla, Sesame and Sunflower Oil
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
참기름 첨가에 의한 어유 보강 에멀젼의 클로로필에 의한 광산화 개선 효과와 산화 방지제 함량 변화
한국식품과학회지
2014 .04
정제공정이 참기름의 유지특성과 산화안정성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Effects of Sesame Oil on Thermooxidative Stability of Soybean Oil
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Sesamol 급여 흰쥐의 대사물질 측정 및 항산화 효과
한국식품영양과학회지
2005 .01
The Oxidative Stability of Peanut Oil added with Sesame Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
Oxidation Stability Model of Fish Oil
한국식품영양과학회지
1995 .06
흑참깨분으로 착유한 참기름의 산화안정성
한국식품과학회지
2008 .04
참기름의 옥배유 혼합에 따른 이화학적 특성 및 산화안정성 비교
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
Tyrosinase Inhibitors of Browning-related Products Fractionated from Roasted Sesame Dregs
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Detection of Adulteration in Sesame Oil by UV Spectrophotometry
Food Science and Biotechnology
2004 .10
0