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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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[P3-50] Lipid Oxidative Browning of Sun Dried and Cyclic Freeze-Thaw Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Quality Characteristics of Commercial Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
EFFECT OF ULTRAVIOLET RADIATION ON REDUCTION OF FOOD SPOILAGE MOLDS AND QUALITY OF THE SURFACE OF DRIED ALASKA POLLACK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
[P3-12] Drying of Alaska pollack in Controlled Conditions to Identify Major Factors for Textural Properties of Hwangtae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
마른명태 貯藏中 水分活性과 褐變反應
한국식품영양과학회지
1973 .03
명태건조방법에 따른 갈변화 관련 물질의 변화
한국식품영양과학회지
2007 .09
동결건조 김치의 품질
한국식품과학회지
2001 .02
The Effects of Koji and Sucrose on the Manufacture of Alaska Pollack Scrap Sauce
Food Science and Biotechnology
1998 .12
모델 시스템에서 동결속도에 따른 얼음 결정체의 크기 및 동결건조속도의 변화
한국축산식품학회지
1998 .01
명태 천일건조 중 지방질성분의 변화
한국식품과학회지
1994 .04
Physicochemical Properties of Chaga (Inonotus obliquus) Mushroom Powder as Influenced by Drying Methods
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .03
명태 건조과정에서 일어나는 수분과 수분활성도 변화가 명태건조품의 물성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2010 .12
[S5-5] Fermentative Characterization of Alaska Pollack Sikhae and Their Biological Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Anti-HIV-1 effect of hydroxyproline-containing peptide isolated from Alaska pollack skin
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality Characteristics of Myung-Tae (Alaska pollack) Sikhae during Fermentation
Food Science and Biotechnology
2000 .01
구조변화를 고려한 냉동명태 가격의 동태적 인과관계 분석
수산해양교육연구
2017 .10
Effects of Freeze-Thawing Temperature on the Quality of the Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
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