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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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[S5-5] Fermentative Characterization of Alaska Pollack Sikhae and Their Biological Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Quality Characteristics of Commercial Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
EFFECT OF ULTRAVIOLET RADIATION ON REDUCTION OF FOOD SPOILAGE MOLDS AND QUALITY OF THE SURFACE OF DRIED ALASKA POLLACK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Accelerating Effect of Squid Viscera on the Fermentation of Alaska pollack Scrap Sauce
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
The Effects of Koji and Sucrose on the Manufacture of Alaska Pollack Scrap Sauce
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Anti-HIV-1 effect of hydroxyproline-containing peptide isolated from Alaska pollack skin
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
명태를 첨가한 김치의 품질특성
Food Science and Preservation
2009 .10
구조변화를 고려한 냉동명태 가격의 동태적 인과관계 분석
수산해양교육연구
2017 .10
HYDROXYPROLINE-CONTAINING PEPTIDE ISOLATED FROM Alaska pollack SKIN INHIBITS HIV-1 INFECTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
[P3-12] Drying of Alaska pollack in Controlled Conditions to Identify Major Factors for Textural Properties of Hwangtae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Comparative Analysis of the Physicochemical Properties of Sun-dried and Natural Cyclic Freeze-Thaw Dried Alaska Pollack
Food Science and Biotechnology
2007 .08
Properties of starter candidate for the fermentation of flatfish-Sikhae in situ test
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
명태육의 발효에 의한 천연 풍미물질의 생성
한국식품과학회지
1990 .12
Effect of Garlic, Chili and Ginseng on the Thermal Gelation of Alaska Pollack Surimi
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Acetylation of Fish Protein from Alaska Pollack
한국식품영양과학회지
1990 .06
Optimal Processing Conditions of Flounder Sikhae using Response Surface Analysis Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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