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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Applications of Low-voltage Ohmic Process Combined with Temperature Control System to Enhance Salting Process of Pork
한국축산식품학회지
2012 .01
Effects of Brine Immersion Ohmic Thawing Process on Physico-Chemical Properties of Frozen Pork
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
Effect of Ohmic Thawing on Physico-Chemical Properties of Frozen Hamburger Patties
한국축산식품학회지
2006 .01
Ohmic Heating을 이용한 동결육의 해동
한국식품과학회지
1998 .08
Effect of Frequency Intensity on the Ohmic Thawing Process in Frozen Gelatin Matrix
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Quality Evaluation of Pork with Various Freezing and Thawing Methods
한국축산식품학회지
2014 .01
염수 침지식 및 전극 접촉식 저전압 Ohmic 해동 처리가 돈육의 이화학적 특성에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2007 .01
A Numerical Modeling of Thawing Rate for Frozen Pork using High Pressure Assisted Thawing Technique
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Effects of Thawing Temperature on the Physicochemical and Sensory Properties of Frozen Pre-Rigor Beef Muscle
Food Science and Biotechnology
2007 .08
The Effect of Thawing Rate on the Physicochemical Properties of Frozen Ostrich Meat
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Effects of Air Blast Thawing Combined with Infrared Radiation on Physical Properties of Pork
한국축산식품학회지
2009 .01
Effect of Freezing and Thawing Process on Physicochemical Characteristics of Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
A Numerical Modelling for the Prediction of Phase Transition Time(Ice-Water) in Frozen Gelatin Matrix by Ohmic Thawing Process
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Ohmic and Conventional Heating of Mulberry Fruits Juice : Physicochemical Properties and Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of Water or Brine Immersion Thawing Combined with Ultrasound on Quality Attributes of Frozen Pork Loin
한국축산식품학회지
2014 .01
주파수에 따른 초음파 해동처리가 냉동 돈육의 이화학적 특성에 미치는 효과
Food Science and Preservation
2017 .04
Physicochemical Characterization of Onion Depending on Different Freezing and Thawing Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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