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Applications of Low-voltage Ohmic Process Combined with Temperature Control System to Enhance Salting Process of Pork
한국축산식품학회지
2012 .01
염수 침지식 및 전극 접촉식 저전압 Ohmic 해동 처리가 돈육의 이화학적 특성에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2007 .01
Effect of Frequency Intensity on the Ohmic Thawing Process in Frozen Gelatin Matrix
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Effects of Ohmic Thawing on the Physicochemical Properties of Frozen Pork
Food Science and Biotechnology
2006 .06
Ohmic Heating을 이용한 동결육의 해동
한국식품과학회지
1998 .08
Effects of Water or Brine Immersion Thawing Combined with Ultrasound on Quality Attributes of Frozen Pork Loin
한국축산식품학회지
2014 .01
Quality Evaluation of Pork with Various Freezing and Thawing Methods
한국축산식품학회지
2014 .01
Effect of Ohmic Thawing on Physico-Chemical Properties of Frozen Hamburger Patties
한국축산식품학회지
2006 .01
해동속도에 따른 동결우육의 해동 후 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
1998 .01
A Numerical Modeling of Thawing Rate for Frozen Pork using High Pressure Assisted Thawing Technique
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
해동방법에 따른 행동돈육의 품질변화
한국식품과학회지
1990 .04
고주파해동과 일반해동이 냉동 고등어, 명태, 삼치, 조기의 이화학적 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2016 .08
Effects of Various Thawing Methods on the Quality Characteristics of Frozen Beef
한국축산식품학회지
2013 .01
Effects of Thawing Temperature on the Physicochemical and Sensory Properties of Frozen Pre-Rigor Beef Muscle
Food Science and Biotechnology
2007 .08
Effect of Repeated Freeze-Thaw Cycles on Beef Quality and Safety
한국축산식품학회지
2014 .01
A Numerical Modelling for the Prediction of Phase Transition Time(Ice-Water) in Frozen Gelatin Matrix by Ohmic Thawing Process
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Water Holding Capacity and NMR Relaxation Pattern of Meats Thawed by Different Methods
Food Science and Biotechnology
2003 .08
Effect of Novel Quick Freezing Techniques Combined with Different Thawing Processes on Beef Quality
한국축산식품학회지
2014 .01
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