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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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[P1-12] Chemical Characteristics of Refined Anchovy Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Distributional characteristics of anchovy schools and the trial of anchovy species identification
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
미생물을 이용한 저식염 멸치젓의 속성발효에 관한 연구 -3. 단백질분해세균을 이용한 저식염 멸치젓의 제조 및 저장중의 품질 안정성-
Applied Biological Chemistry
1990 .01
초임계 이산화탄소에 의한 멸치어유의 고도불포화지방산 농축
한국식품과학회지
1998 .08
소금 및 멸치젓갈이 Drosophila 돌연변이유발에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2000 .12
[P2-18] Identification of a Calcium-binding Substance from Anchovy Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Grapefruit Seed Extract on Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
1996 .06
멸치액젓의 항산화효과
한국식품과학회지
1999 .10
Characteristics of The Anchovy Protein Recovered after Different Solvent Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Analysis of Vitamin B12 in Dried Anchovy and Broth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
매질(matrix)에 따른 지방산화 및 산화방지능 메커니즘
식품과학과 산업
2018 .06
[P3-59] Preparation of aqueous anchovy extract by enzymatic hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
멸치를 이용한 식품가공용 중간소재의 가공
한국식품과학회지
1989 .08
Production of Lipase-catalyzed Structured Lipid from Olive Oil with Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
정제공정이 참기름의 유지특성과 산화안정성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1993 .01
전자선 조사한 건조 멸치류에서 유도된 지방분해산물의 분석
한국식품영양과학회지
2014 .12
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