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소금 및 멸치젓갈이 Drosophila 돌연변이유발에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2000 .12
초고압 처리한 멸치젓의 저장 중 품질 변화
한국식품과학회지
2000 .04
초고압처리에 의한 저염 멸치젓의 품질 변화
한국식품과학회지
2000 .02
Distributional characteristics of anchovy schools and the trial of anchovy species identification
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Processings and Quality Characteristics of the Accelerated Salt-Fermented Anchovy Sauce with Radish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Changes in Kimchi Quality as Affected by the Addition of Fermented Anchovy Sauce By-product
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Characteristics of Taste and Flavor Compounds on Salted and Fermented Anchovy Sauce by Gamma Irradiation
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Volatile Flavor Compounds in Salt-Fermented Fishes on the Market
Food Science and Biotechnology
1994 .09
[P3-10] Preparation of Accelerated Salt-fermented Anchovy Sauce Added with Shrimp Byproducts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
멸치육젓필레 기름담금통조림의 제조 및 특성
수산해양교육연구
2014 .10
[P1-12] Chemical Characteristics of Refined Anchovy Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Changes of physicochemical properties of salted-fermented anchovy Engraulis japonica meat with different salt content during fermentation at 15℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
멸치를 이용한 식품가공용 중간소재의 가공
한국식품과학회지
1989 .08
멸치젓 숙성중 불휘발성아민의 함량 변화
한국식품위생안전성학회지
1989 .01
멸치액젓의 항산화효과
한국식품과학회지
1999 .10
Natural Antioxidants to Improve Stability of Refined Anchovy Oil against Oxidation
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Characteristics of The Anchovy Protein Recovered after Different Solvent Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Analysis of Vitamin B12 in Dried Anchovy and Broth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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