지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
고콜레스테롤 식이를 섭취한 난소절제 흰쥐에서 녹차가공품이 골 대사 지표에 미치는 효과
한국식품영양과학회지
2008 .12
고콜레스테롤식에 홍화박의 첨가가 난소절제 흰쥐의 장 생리기능과 분변 Short - Chain Fatty Acid 함량에 미치는 효과
한국식품영양과학회지
2001 .06
Preventing of Bone Loss in Ovariectomized Rats by Salvia miltiorrhiza Radix Root Extract
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
Chondroitin Sulfate가 Colagen 성숙과 노화에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
난소절제 흰쥐에서 신령버섯의 β⁃Glucan과 난각 Ca 복합체가 골 대사에 미치는 효과
한국식품영양과학회지
2006 .12
난소척출 흰쥐에 있어서 Estrogen 및 Progesterone 투여가 체중, 자궁발육 및 혈청 Prolactin 수준에 미치는 영향
한국동물번식학회지
1981 .01
Effects of ‘Superhongmi’ Rice Bran Extracts on Biochemical Markers of Glycolysis and Bone Metabolism in Ovariectomized Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
고콜레스테롤식에서 홍화박과 들깨박이 난소절제 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2001 .01
Supplementation of Safflower Seed Powder and Extracts Enhances Bone Metabolism in Rib - Fractured Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
Freeze-Dried Watermelon Supplementation Has Modest Effects on Bone and Lipid Parameters of Ovariectomized Mice.
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
에스트로겐 결핍 Rat에서 갱년기 증후군에 대한 아로니아의 효과
한국식품영양과학회지
2018 .12
두충 열수추출물 급여에 의한 갱년기 유도 모델 흰쥐의 지질, 당질 및 항산화 대사 개선에 미치는 영향
한국식품과학회지
2016 .12
Effects of Ovariectomy on Insulin Resistance and β - Cell Function and Mass
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .12
[P8-179] Anti-obesity Effect of Korean Safflower (Carthamus tinctorius L.) Seed Ethanol Extract Supplementation in Rats Fed High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
구기자와 구기엽 추출물이 난소적출 흰쥐의 골다공증에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2014 .01
Effects of Cheonggukjang and Doenjang on Bone Loss in Ovariectomized Rats
Food Science and Biotechnology
2008 .06
A Efficacy of Ginseng radix on the Preservation of Spinal Bone Mineral Density and Bone Inorganic Substance of Oophorectomized Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
0