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I. Introduction
II. Occurence in nature
III. Erythritol production by fermentation
IV. Physicochemical properties of erythritol
VI. Functional properties of erythritol
References
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2003 .08
Effect of Osmotic Pressure of Salts on Erythritol Production by Pichia sp.
Food Science and Biotechnology
1999 .04
대체감미료 에리스리톨의 이화학적인 성질에 관한 연구
한국식품과학회지
1997 .12
에리스리톨의 난충치성 및 기타 생리 특성
한국식품과학회지
1998 .04
Functional Properties of Citrus
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2016 .10
배추 유래 2-C-methyl-D-erythritol 2,4-cyclodiphosphate synthase 관련 Brmecp 유전자의 발현 및 분자적 특성
Journal of Plant Biotechnology
2012 .01
Candida sp.를 이용한 에리스리톨 발효특성의 해석
한국식품과학회지
1996 .10
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식품산업과 영양
2008 .12
Inhibition of Browning and Preference Improvements of Dioscorea batatas through the Addition of Sugar Alcohols and Organic Acids
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
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2009 .11
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2005 .10
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2004 .11
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2015 .08
[특집 : 발효식품에서 효소와 방사선 이용 및 김치의 기능성] The Functional Properties of Kimchi for the Health Benefits
식품산업과 영양
2004 .12
[S5-1] Screening and processing of functional ingredients in development of health functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiochemical and Functional Properties of Organic or Conventional Cabbages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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