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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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Functional Properties of Erythritol
식품과학과 산업
1995 .06
Candida magnoliae의 발효 조건이 erythritol의 생산에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .08
Candida sp.를 이용한 에리스리톨 발효특성의 해석
한국식품과학회지
1996 .10
Adjustment of Soil pH and Redox Potential Using KOH and KMnO₄ in Acidic Soils Applied with Immature Compost
한국토양비료학회지
2018 .11
젓갈제품의 미생물학적 품질표준화에 관한 고찰
한국식품영양과학회지
1996 .10
Nitrate Metabolism Affected by Osmotic Stress and Nitrate Supply Level in Relation to Osmoregulation
한국초지조사료학회지
2000 .01
Pichia pastoris로부터 Toll-like Receptor 9의 세포 내 메인 단백질의 발현과 순수분리 정제
Journal of Plant Biotechnology
2005 .01
Osmotic Priming 및 Solid Matrix Priming 처리에 의한 당근과 양파종자의 발아증진과 초기생육에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2004 .09
Molecular Cloning and Functional Expression of an Extracellular Exo-$\beta$-(1,3)-glucanase from Pichia guilliermondii K123-1.
Applied Biological Chemistry
2010 .01
Effect of NaCl on Ion Content of Two Grafting Cucumber Seedlings
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P8-251] Safety assessment of Pichia farinosa SKM-1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
김치유래 Pichia속 효모가 생산하는 L-galactono-γ-lactone oxidase의 분리 정제 및 특성
한국식품과학회지
2003 .12
[P8-245] Hypercholesterolemic effects of Pichia farinosa SKM-1, Pichia anomala SKM-T, and Galactomyces geotrichum SJM-59
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
SPS위원회에 대하여
식품공업
1996 .01
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