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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Component Changes in Garlic Stems by Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
들깨의 볶음 조건에 따른 들기름의 산화 안정성 변화
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Static headspace, purge & trap 및 solid-phase microextraction을 이용한 시판우유의 휘발성 향기성분 분석
한국식품과학회지
2006 .12
반응표면분석법에 의한 원두커피의 최적 배전조건 설정
Food Science and Preservation
2011 .04
Comparison of Antioxidant Activity Effect of an Korean Soybean Cultivars by Roast Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Purge-and-Trap법에 의해 추출한 참기름 향기성분 분석
한국식품과학회지
1998 .04
Coffee Processing and Changes in Chemical Composition and Flavor Patterns during Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cocoa Mass의 마이크로파 Roasting 중 향기성분의 변화
한국식품영양과학회지
2000 .06
마이크로파 Roasting 중 Cocoa Mass의 이화학적 성분 변화
한국식품과학회지
2000 .06
Effects of Coffee Extracts with Different Roasting Degrees on Antioxidant and Anti-inflammatory System in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Roasting Temperature and Time on the Physicochemical Properties of Buckwheat Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Enhances Antioxidant Effect of Purple Sweet Potato by Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
홍삼의 기능적 특성에 대한 볶음 조건 모니터링
Food Science and Preservation
2008 .06
[P3-09] Effect of roasting condition on the chemical composition and oxidative stability of perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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