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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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DSC에 의한 전분의 호화 특성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1988 .06
Improvement Effect of Turnip (Brassica rapa L.) on TNF-αinduced vascular inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Gelatinization Characteristics of Pigmented Rice Starch (Suwon-415)
Food Science and Biotechnology
2001 .08
칡전분의 호화도 측정
Applied Biological Chemistry
1985 .01
Physicochemical Properties of Starch Affected by Molecular Composition and Structures : A Review
Food Science and Biotechnology
2007 .10
Identification of Turnip Mosaic Virus Resistant Gene in Chinese Cabbage (Brassica rapa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
순무(Brassica rapa L.)의 생육에 미치는 배양액농도의 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
1996 .10
쌀, 옥수수, 칡 및 생강 전분의 알카리 호화
Applied Biological Chemistry
1984 .01
[P1-04] Comparison between Spring Turnip and Autumn Turnip in Weight of Root, Sugar Contents, Gas Chromatogram of Extract, and Sensory Property
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
일반계와 통일계 현미전분의 호화성질 비교
한국식품영양과학회지
1992 .09
The Influence of the Annealing of Corn Starch on the Formation and Characteristics of Enzyme - resistant Starch
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
일반미 호화과정 중 전분립의 나노구조 특성 분석
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .05
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
β-Glucan이 보리 전분의 호화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .08
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
eIF(iso)4E Translation Initiation Factor in Brassica rapa Determine Recessive Resistance toward Turnip Mosaic Virus
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
쌀 전분 호화중의 리올로지 특성
한국식품과학회지
1984 .09
Influence of Water and Surfactants on Wheat Starch Gelatinization and Retrogradation
한국식품과학회지
1991 .02
Effect of Phosphate on Gelatinization of Rice Starch
한국식품과학회지
1985 .02
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