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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Analysis of Volatile Compounds in Bulgogi
Food Science and Biotechnology
2002 .06
Volatile Organic Compound
환경관리인
1998 .01
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Effects of Various Physicochemical Treatments on Volatiles and Sensory Characteristics of Irradiated Beef Bulgogi
한국축산식품학회지
2011 .01
Aroma Active Compounds of Bulgogi Flavor is Produced by Continuous Reaction Process
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2017 .10
Identification of the Volatile Compounds of Irradiated Meat by Using Electronic Nose
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Changes of Volatile Flavor Compounds in Traditional Soy-Sauce during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
추출방법에 따른 잎담배 종류별 휘발성 향기성분 특성비교
한국연초학회지
2010 .01
일반 육계와 한국 토종닭의 정미인자 비교 분석
Food Science and Preservation
2012 .06
Evaluation of Volatile Compounds Isolated from Pork Loin (Longissimus dorsi) as Affected by Fiber Type of Solid-phase Microextraction (SPME), Preheating and Storage Time
한국축산식품학회지
2009 .01
청국장과 된장의 휘발성 향기성분 데이터베이스
식품과학과 산업
2017 .12
Comparison of Volatile and Non-volatile Compounds as Antioxidant Indicators of Water Spinach (Ipomoea aquatic Forsk.)
Applied Biological Chemistry
2012 .01
산지별 유자의 이화학적 특성, 유리당 및 향기성분
한국식품영양과학회지
2010 .01
Development of Analysis Condition and Detection of Volatile Compounds from Cooked Hanwoo Beef by SPME-GC/MS Analysis
한국축산식품학회지
2010 .01
A Profiling of Alkaloids, Phenolic Compounds, and Volatile Organic Compounds in Various Parts of Tomato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
고온반응기로 제조한 구운 불고기 반응향의 향미특성
한국식품과학회지
2015 .04
Analysis of American Consumer Interest in Bulgogi: Application of Importance-Performance Analysis in the U.S. Market
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
Difference of Volatile Compounds According to Fatty Acid Contents of Three Different Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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