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고온반응기로 제조한 구운 불고기 반응향의 향미특성
한국식품과학회지
2015 .04
Sensory Properties and Just-About-Right rating of suitable Bulgogi Recipe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Isoflavones and Aroma Volatile Flavor Compounds in Soybean Leaf Tea from Different Cultivation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Growth Modelling of Listeria monocytogenes in Korean Pork Bulgogi Stored at Isothermal Conditions
한국축산식품학회지
2015 .01
Correlating Volatile Aroma Compounds Identified in Traditional Doenjang Produced in Gyeonggi Region to it Sensory Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
청국장과 된장의 휘발성 향기성분 데이터베이스
식품과학과 산업
2017 .12
Properties of Bulgogi sauce with crust derived from dry-aged beef loin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Developing a flavor-aroma wheel for Jjajang noodle products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Manufacture of Green Laver Chips Enhanced with Reaction Flavor Technology for Flavor Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Elucidation of aroma components by transplanting time of aroma rice using HSS-GS×GC TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
약주의 향미 평가항목 개발 연구
산업식품공학
2021 .11
Study on the Release of Beef-like Flavor Compounds in Plant-based Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of Aroma Characteristics of Commercial Garlic Powders Distributed in Korea via Instrumental and Descriptive Sensory Analyses
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .12
Optimization of Manufacturing Condition for Development of Reaction Flavor Induced Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Natural Flavoring Materials Using Traditional Korean Sauces and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Determination of orthonasal threshold of key volatile flavor compounds responsible for traditional doenjang flavor in two different matrices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Volatile Compounds in Seasoning Sauce Produced from Soy Sauce Residue by Reaction Flavor Technology
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .12
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