개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENT
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Aroma Active Compounds of Bulgogi Flavor is Produced by Continuous Reaction Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Sensory Properties and Just-About-Right rating of suitable Bulgogi Recipe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
감마선 조사가 소불고기 양념의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .06
[S6-3] The Optimum Formulation of Seasoning Sauce for Pork Bulgogi by a Mixture Experimental Design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Growth Modelling of Listeria monocytogenes in Korean Pork Bulgogi Stored at Isothermal Conditions
한국축산식품학회지
2015 .01
Analysis of Volatile Compounds in Bulgogi
Food Science and Biotechnology
2002 .06
[P3-28] The Effects of Hydrostatic Pressure in Beef Treated with Bulgogi Seasoning and Kiwi (Actinidia chinensis) Fruit Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Analysis of Volatile Compounds in Bulgogi Prepared by Different Heating Procedures
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Preferences and Consumption Patterns of Foreign Residents for Korean Traditional Pork Dishes
한국축산식품학회지
2012 .01
Quality Changes in Pork Bulgogi Seasoned with Ganghwayakssuk (Artemisia princeps Pamp.) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
한국산 배(梨)를 중심한 과수의 기능성 연구
한국원예학회 학술발표요지
2006 .05
인삼사포닌 성분이 첨가된 돈육불고기제품의 이화학적 및 관능적 특성
한국축산식품학회지
2002 .01
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Various Physicochemical Treatments on Volatiles and Sensory Characteristics of Irradiated Beef Bulgogi
한국축산식품학회지
2011 .01
위탁급식업체의 급식유형별 고객만족도 비교
대한영양사협회 학술지
2008 .01
A Study on Importance-Performance Analysis(IPA) of Service Quality Attributes of University Foodservice In Jeonnam area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effect of Autoclaving and Irradiation on Microbiological Safety and Quality of Ready-to-Eat Bulgogi
한국축산식품학회지
2010 .01
과열수증기와 고압 처리를 이용한 불고기의 품질개선
Food Science and Preservation
2017 .09
군 급식소의 이용실태 및 만족도 조사
한국식품영양과학회지
2011 .07
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
0