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Experimentals
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요약
References
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한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
茶 製造中의 主要成分의 化學的 變化
한국식품영양과학회지
1983 .06
[S6-1] Aroma Formation Mechanism in Fermented Tea, Oolong Tea and Black Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
[P10-109] Hypoglycemic Effect of Natural Extract Complex in NIDDM Patients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
대만에서의 차 생산과 차를 이용한 다양한 제품
한국식품과학회 심포지엄
1993 .06
Effects of Tea Consumption on Nutrition and Health
한국식품과학회 심포지엄
2003 .06
Optimization of Ultrasonic Extraction of Tea Phenolic Compounds from Lower Grade Green Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Bioavailability and Efficiency of Tea Catechins as an Antioxidant
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
The Effects of Tea Manufacturing Methods on the Contents of Chemical Components and Antioxidative Activity in Tea Infusions
Food Science and Biotechnology
2004 .04
[P10-61] Hypoglycemic Effect of Selected Natural Plants Extract Supplementation in NIDDM Patients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
茶葉의 成分에 關한 硏究
한국식품과학회지
1977 .03
Characterization of Kombucha Beverages Fermented with Various Teas and Tea Fungus
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
Anti-inflammatory and Hypoglycemic Effects of Rutin from Mulberry Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
감(Diospyros kaki, Thumb)잎차의 화학 성분
한국식품영양과학회지
1995 .10
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