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이용수
Abstract
서론
材料 및 方法
結果 및 考察
요약
문헌
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저장중 츄잉껌의 수분함량과 품질변화
한국식품과학회지
1992 .04
Rheological Differences of Waxy Barley Flour Dispersions Mixed with Various Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
GC/MS에 의한 저장중 츄잉껌 향기성분 변화연구
한국식품과학회지
1992 .02
Dynamic Rheological Comparison of Selected Gum Solutions
Food Science and Biotechnology
2006 .06
Effect of Gum Addition on the Rheological Properties of Rice Flour Dispersions
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Rheological and Pasting Properties of Naked Barley Flour as Modified by Guar, Xanthan, and Locust Bean Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Effect of Sucrose Addition on Rheological Properties of Ternary Gum Mixtures of Xanthan Gum, Guar Gum and Carboxymethyl Cellulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
츄잉검의 텍스쳐 : 機械的 物性과 官能的 特性
한국식품과학회지
1984 .09
Method Validation of Analytical Method for Determination of Food Dye in Soft Drink and Chewing Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Thickened Water Prepared with Agglomerated Gum Mixtures : Effect of Gum Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Rheological Characterization of Binary System of Xanthan Gum and Locust Bean Gum: Effect of NaCl
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Cellulose Gums on Rheological Interactions in Binary Mixtures of Xanthan Gum and Locust Bean Gum
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .09
Flow and Dynamic Rheological Properties of Ternary systems of Xanthan Gum, Guar Gum, and HPMC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Preventive Effect of Sugar-free Chewing Gum Containing Maltitol on Dental Caries in situ
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Effect of Guar Gum on Rheological Properties of Acorn Flour Dispersions
Food Science and Biotechnology
2005 .04
소의 반추행동에 있어서 저작속도와 괴움질 식괴당 저작횟수의 개체차
한국초지조사료학회지
1989 .01
Effect of Cellulose Gums on Rheology of Binary Mixtures of Xanthan Gum and Locust Bean Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
츄잉검의 텍스쳐 : 物性間의 相關關係와 嗜好度의 予測
한국식품과학회지
1984 .09
효소적 가수분해법에 의한 Gum류의 Gel 유동특성 변화
한국식품영양과학회지
2002 .06
Yield Stress of Xanthan Gum-Based Binary Gum Mixtures with Vane Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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