지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P8-72] Extraction of Ellagic acid from Pomegranate and Its Functional Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Ellagic Acid가 조골세포 분화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2019 .03
딸기 품종별 항산화활성 및 Ellagic acid 함량 분석
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
딸기에서의 항암물질 ellagic acid의 비교분석
한국원예학회 학술발표요지
1992 .10
Development and Industrialization for the Functional Ingredient of Pomegranate Juice Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Flavonoids in Concentrated Pomegranate Extracts by HPLC with Diode Array Detection
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Effects of Gellan, Xanthan, and λ-Carrageenan on Ellagic Acid Sedimentation, Viscosity, and Turbidity of ‘Campbell Early’ Grape Juice
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Anti-Obesity and Lipid-Lowering Properties of Dietary Ellagic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
Variation of Ascorbic Acid, Anthocyanin, and Ellagic Acid Contents in 20 Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
In Vitro Antioxidant Activities of Fruits and Leave of Pomegranate
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
딸기 품종 설향의 Ellagic Acid 함량과 조골세포 분화 효과
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
국내산과 이란산 석류 부위별 추출물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2011 .08
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Effect of Concentration Methods on the Quality of Single and Blended Juice Concentrates
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
고창 복분자의 기능성원료 표준화를 위한 지표성분으로서 Ellagic Acid의 분석법 개발
한국식품영양과학회지
2012 .11
식품 중 Ellagic acid의 발암수식효과
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
0